Arrangementen

 

High Wine
Gezellig met een groep vrienden en vriendinnen (vanaf 10 personen) genieten van een High Wine? Vanaf 13.00 uur – 16.00 uur kunt u hiervan bij ons genieten! Wat kunt u verwachten?
Tijdens de High Wine wordt u ontvangen met een glas Prosecco. Daarna worden er 4 gerechten geserveerd, drie hartige gerechtjes en lekker zoet dessert. Bij ieder gerechtje wordt er een proefglas wijn geschonken. Deze zijn afgestemd op de gerechtjes die chef-kok Ger Sprenkeler samen heeft gesteld.

Voor slechts € 22,50 geniet u van deze complete High Wine. Een gezellige middag uit!
Reserveren is noodzakelijk en kan via tel. 0521-34 31 34.

Kookworkshop
Wat is er gezelliger dan met vrienden, familie of als teamuitje een avond lekker koken? En daarna onder het genot van een goed glas te genieten van het eten en van elkaar. Gastvrije ontvangst, ongedwongen sfeer, heerlijk eten, gezellig een avond uit en deskundige begeleiding. Club10 regelt zelf de afwas en het schoonmaken. U bent helemaal uit!
Na ontvangst met een drankje en hapje en een uitleg van wat er gekookt gaat worden, gaat u, onder het genot van een glas wijn in groepjes de maaltijd bereiden. Daarna gaat u aan tafel en worden bij het zelf bereide diner passende wijnen geserveerd. De avond wordt afgesloten met koffie/thee en zoete lekkernijen. Na afloop ontvangt u de recepten.

Golfclinic
Om kennis te maken, voor beginners en voor gevorderden is het leuk om een golfclinic te boeken. Als teambuilding, relatie event of gewoon als onderdeel van een paar dagen met familie of vrienden uit in de omgeving van Havelte. 
Bel ons voor meer informatie. We maken graag een aanbod afgestemd op uw wensen.

 • Wintermenu

  We koken graag met de seizoenen mee. Laat u verrassen en kies het winterarrangement. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

  Wintermenu:

  Carpaccio van rode bietjes met geitenkaas en gerookte kip
  Hert biefstukjes met rozemarijnsaus
  Advocaatparfait en bitterkoekjes en caramelsaus


  Reserveren is gewenst.
  Tel. 0521-343134.

  koffie