Arrangementen

 

Laat u culinair verrassen- table d’hôte
Wat is er gezelliger dan aan het eind van een zondagmiddag bij elkaar aan te schuiven en te genieten van het diner en een goed glas wijn. Genieten van de diversiteit van uw tafelgenoten en daarbij gewoon goed eten. 
U bent om 17.00 van harte welkom bij onze table d’hôte. We serveren een voor- en hoofdgerecht met verse producten van dichtbij (€ 25,00 p.p. incl. 1 glas wijn).
De datum is: 19 maart 2017
Voor groepen vanaf 8 personen serveren we ook op verzoek ook op andere dagen een table d’hôte. Reserveren is daarvoor noodzakelijk.

Kookworkshop
Wat is er gezelliger dan met vrienden, familie of als teamuitje een avond lekker koken? En daarna onder het genot van een goed glas te genieten van het eten en van elkaar. Gastvrije ontvangst, ongedwongen sfeer, heerlijk eten, gezellig een avond uit en deskundige begeleiding. Club10 regelt zelf de afwas en het schoonmaken. U bent helemaal uit!
Na ontvangst met een drankje en hapje en een uitleg van wat er gekookt gaat worden, gaat u, onder het genot van een glas wijn in groepjes de maaltijd bereiden. Daarna gaat u aan tafel en worden bij het zelf bereide diner passende wijnen geserveerd. De avond wordt afgesloten met koffie/thee en zoete lekkernijen. Na afloop ontvangt u de recepten.

Golfclinic
Om kennis te maken, voor beginners en voor gevorderden is het leuk om een golfclinic te boeken. Als teambuilding, relatie event of gewoon als onderdeel van een paar dagen met familie of vrienden uit in de omgeving van Havelte. 
Bel ons voor meer informatie. We maken graag een aanbod afgestemd op uw wensen.

 • Club10 Voorjaarsmenu

  We koken graag met de seizoenen mee. Laat u verrassen en kies het voorjaarsarrangement. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

  Voorjaarsmenu:

  Tonijn op Oosterse wijze en asperges
  Hele kwartel met nieuwe aardappelen en voorjaarsgroenten
  Aardbeien, rabarber, balsamico en vanille-ijs
  € 29,50

  Reserveren is gewenst.
  Tel. 0521-343134.

  koffie