Kerst

 

Club 10 maakt het u makkelijk en
smakelijk met de kerst…

Heeft u geen zin om uren lang in de keuken te staan voor uw kerstdiner? Wij wel!
We hebben met veel plezier een aantal gerechten samengesteld, die u thuis zelf in een handomdraai op tafel zet. Makkelijk en smakelijk.

Zelf uw menu samenstellen

U kunt zelf uw menu samenstellen. U heeft de keuze uit 3 voorgerechten, 2 soepen,
3 hoofdgerechten en 2 desserts. Alle gerechten worden met zorg door ons bereid. De koude gerechten zijn direct gereed om te serveren. De warme gerechten verhit u thuis in oven en/of magnetron, dan wel op het fornuis.

Bestellen is eenvoudig

U kunt op twee manieren uw bestelling doen.
1. 
Op het onderstaande bestelformulier ‘Kerst 2017’ geeft u per gerecht aan hoeveel u daarvan wilt bestellen. Ook vult u het bedrag per gerecht in. Als laatste vult u het totaalbedrag in. 
Uiterlijk 18 december levert u het formulier bij ons in het restaurant in. U betaalt dan ook gelijktijdig.

2. 
U mailt uw bestelling uiterlijk op 18 december door naar info@club10havelte.nl. In de mail geeft u per gerecht aan hoeveel u ervan wilt bestellen. Ook vult u het bedrag per gerecht. Als laatste vult u het totaalbedrag in. 
Tegelijkertijd maakt u het totaalbedrag van uw bestelling over op NL51RABO0116953977 t.n.v. restaurant Club 10 O.v.v. uw naam.

Ophalen op 24 december
Op 24 december haalt u, tussen 13.00 en 16.00 uur uw gerechten (inclusief de bereidingswijze) bij ons op. Dit, voor de liefhebbers, onder het genot van een glas glühwein.